Scooterverzekering vergelijken

Gefeliciteerd! Je bent de eigenaar van een gloednieuwe scooter! Maar voordat je een testritje gaat maken met je nieuwe scooter is het wel verstandig om naar een goede verzekering te kijken. Mocht er wat onverhoopt met je scooter gebeuren, dan kun je het beste wel goed verzekerd zijn.

Gelukkig kun je online goede scooterverzekeringen afsluiten. Want naast de standaard WA verzekering heb je ook de mogelijkheid om deze verzekering aanvullend uit te breiden met bijvoorbeeld een verhaalservice of een ongevallen opzittendenverzekering.

Met een verhaalserivce kun je materiƫle en letselschade verhalen als je bijvoorbeeld bij een aanrijding betrokken raakt. Zo is het verstandig om je aanvullend te dekken met een verhaalservice, wanneer je ervoor kiest om deze verzekering alleen te dekken met WA of WA + diefstal.

Met een opzittendenverzekering wordt er een bedrag uitgekeerd als jij en/of je passagier, als gevolg van een ongeval, blijvend invalide raakt of komt te overlijden. Je verzekeraar zal dan eenmalig een voor afgesproken bedrag uitkeren.

Korting op je scooterverzekering

Bij een scooterverzekering kun je korting krijgen door opgebouwde schadevrij jaren en je wordt dus beloond voor schadevrij rijden. Wanneer je een jaar geen schade op deze verzekering hoeft te claimen, dan kent de verzekeraar je een schadevrije jaar toe.

Deze schadevrije jaren staan vaak garant voor een procentuele korting op de premie van je scooterverzekering. Wanneer je al schadevrije jaren opgebouwd hebt, kun je dit eventueel aangeven bij het vergelijken van je scooterverzekering. Dit zorgt weer voor een extra korting.

Het kan dus echt niet kwaad om je huidige of nieuwe scooterverzekering te vergelijken. Dus scooterverzekering vergelijken?Bezoek dan vandaag nog fastfuriousscooters.nl.