Sneltransport Breda

oostvogels1

Sneltransport Breda is iets wat veel bedrijven niet aanbieden, dat terwijl het vandaag de dag ontzettend belangrijk is. Het is dan belangrijk dat je op zoek gaat naar een betrouwbare partner in distributie en logistiek. Oostvogels is zo’n betrouwbare partner uit de omgeving van Breda.

Ze staan voor meer service, meer kennis van zaken, meer daadkracht en meer persoonlijke aandacht. Voor veel klanten is dit de meest ideale logistieke oplossing voor onze klanten. Vanuit de vestiging in Hazeldonk kunnen zij u altijd optimaal van dienst zijn.

De organisatie van Oostvogels

Oostvogels bestaat uit de afdelingen Logistics, Transporten, Logistics BVBA in België en Distributie in Nederland. Hierdoor hebben wij het traject van producent tot consument volledig in eigen hand. Er kan altijd flexibel en snel gehandeld worden.

Zo wordt betrouwbaarheid en kwaliteit alleen bereikt met gemotiveerde medewerkers en de modernste technieken. Oostvogels Groep heeft hiervoor een mix van oudere en jonge medewerkers die allemaal hun eigen talent hebben. De perfecte combinatie van ervaring en flexibiliteit!