Aov verzekering

aov-verzekering

Zit je erover na te denken om een aov verzekering af te sluiten als ZZP’er? Eerlijk gezegd zal het waarschijnlijk niet het eerste zijn waar je aan denkt als je besluit om voor jezelf te gaan starten. Maar waarom is een aov verzekering nodig?

Zoals je misschien al weet kunnen ondernemers geen beroep doen op de ziektewet. Wanneer je arbeidsongeschikt raakt door ziekte of invaliditeit, dan zullen je inkomsten wegvallen. Een korte tijd niet werken kan in de meeste gevallen nog wel met reserves opgevangen worden, maar dit verandert natuurlijk wanneer je een langere tijd niet kunt werken.

Om dan toch de gederfde inkomsten op te vangen, kunt u een AOV afsluiten. Zo dekken de meeste polissen ziekten, ongelukken en ernstige aandoeningen. Het is mogelijk om ervoor te kiezen of u ook psychische aandoeningen in de verzekering laat opnemen.

Vraag om online advies over je aov verzekering

Online kun je via de website Aov-zzp.nl advies inwinnen over je aov verzekering. Zij hebben namelijk contact met verschillende aanbieders en vergelijken voor jou alle aov verzekeringen met elkaar en zorgen er altijd voor dat je de beste aov verzekering af zult sluiten die bij jou en je situatie past.